Over ons

Van Hilst Beveiliging is uw partner op het gebied van beveiligingsinstallaties. Als VEB-erkend beveiligingsinstallateur (VEB 3 Kwaliteitsregeling 2009) verzorgen wij de aanleg en het onderhoud van uw alarmsysteem, camerabewaking en toegangscontrole.

Van Hilst Beveiliging levert het totaalpakket voor beveiligingsinstallaties voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Als VEB-erkend beveiligingsinstallateur verzorgen wij de aanleg en het onderhoud van jouw alarmsysteem, camerabewaking en toegangscontrole. Wij komen altijd langs en maken een plan op maat zodat je huis, pand of bedrijventerrein goed beveiligd is. Al onze systemen zijn in combinatie met elkaar aan te schaffen. Alle bestaande systemen in je huis of bedrijfspand zijn door Van Hilst Beveiliging over te nemen.

Van Hilst is een beveiligingsbedrijf opgestart voor Marc van Hilst. Met zijn ruim 15 jaar ervaring in de beveiligingssector kan hij de goede oplossing vinden voor jouw beveiligingsprobleem. Het is een eenmanszaak maar werkt met een grote schil professionals om zich heen om in elk aspect van beveiliging optimaal te presteren. In 2016 is Van Hilst Beveiliging niet voor niets Beveiligingsbedrijf Van Het Jaar geworden.

Neem voor deskundig en eerlijk advies contact met ons op

VAN HILST BEVEILIGING

Rozenstraat 20
5151 TH Drunen

Tel: 06 17 14 15 10
E-mail: info@vanhilstbeveiliging.nl

KvK: 17222602