Beveiligingsbedrijf van het jaar 2016!

Met groot genoegen kunnen wij mededelen dat wij het Beveiligingsbedrijf van het jaar 2016 zijn geworden waar we natuurlijk enorm blij en trots op zijn.

Hieronder het persbericht vanuit het VEB;

De VEB onthult ‘Beveiligingsbedrijf van het Jaar 2016‘

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van de VEB op 17 maart 2016 mocht voorzitter Jan Kuipers twee winnaars feliciteren met de titel ‘Beveiligingsbedrijf van het jaar 2016‘. Beveiligingsbedrijf Van Hilst Beveiliging te Drunen en Particuliere BeveiligingsOrganisatie Schipper Security B.V. te Veenendaal namen hun titel in ontvangst.

“Dit jaar zijn er voor het eerst acht beveiligingsbedrijven genomineerd voor de titel ‘Beveiligingsbedrijf van het jaar 2016″. De enorme groei in PBO bedrijven rechtvaardigt een eigen titel en door de groei in installatiebedrijven is het aantal genomineerden daar met twee verhoogd. De hoge kwaliteit die bij al deze bedrijven is waargenomen maakt dat de keuze dit jaar extra moeilijk is”, aldus Jan Kuipers, voorzitter van de VEB. “Alle beveiligingsbedrijven zijn door de VEB gekeurd op onder andere het gebied van uitgevoerde werkzaamheden en/of geleverde diensten en interne bedrijfsprocessen. De bedrijven die de beste kwaliteit wisten te leveren en bedrijfsmatig de meeste progressie hebben gemaakt, willen wij belonen met de titel ‘Beveiligingsbedrijf van het jaar.”

Beveiliging en PBO
De titel wordt jaarlijks uitgereikt tijdens de Algemene Leden Vergadering door de VEB. Er is voor gekozen om, net als vorig jaar, zowel een installatiebedrijf als een Particuliere BeveiligingsOrganisatie (PBO) te bekronen tot ‘Beveiligingsbedrijf van het jaar 2016‘.

Tijdens de Algemene Leden Vergadering werden alle acht genomineerde bedrijven in het zonnetje gezet. Na een spannende presentatie en motivatie aangehoord te hebben, gaven de winnaars Eddy Diepenbroek van Schipper Security B.V. en Marc van Hilst van Van Hilst Beveiliging met trots aan dat zij zeer verheugd waren dit jaar deze prijs in de wacht gesleept te hebben.

Kuipers: “De winnaars verdienen met deze titel het predicaat ‘Beveiligingsbedrijf van het jaar‘ en daar mogen zij best trots op zijn.”

Over de VEB
Al sinds 6 augustus 1987 behartigt de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB) de belangen van haar leden in de breedste zin van het woord. Met ruim vijfhonderdvijftig leden is de VEB een belangrijke partner binnen de Nederlandse beveiligingssector. De missie van de VEB is om veiligheid in Nederland optimaal te waarborgen, onder meer door alle noodzakelijk te nemen maatregelen duidelijk op elkaar af te stemmen. Bij de VEB hebben zich diverse beveiligingsbedrijven met uiteenlopende disciplines aangesloten.

 

 

VAN HILST BEVEILIGING

Rozenstraat 20
5151 TH Drunen

Tel: 06 17 14 15 10
E-mail: info@vanhilstbeveiliging.nl

KvK: 17222602